B2C Telesales

Telemarketing is een vak apart! Wij hebben professionals die op dagelijkse basis producten verkopen en/of contracten afsluiten aan de telefoon. Dat zijn doorzetters met overtuigingskracht die door ons nog verder worden getraind en opgeleid om uw product of dienst succesvol aan de man (of vrouw) te brengen.

Is telesales wel wat voor mijn bedrijf?
Telesales is nog steeds de meest effectieve verkoopmethode. TCM telecommunicatie & marketing adviseert u graag over de mogelijkheden van telemarketing en telefonische verkoop voor uw organisatie.

Door onze jarenlange ervaring in het verkopen van uiteenlopende producten en diensten aan consumenten kunnen wij een substantiële bijdrage leveren aan uw ambities om te groeien.

Werkwijze
Samen met u bepalen wij de doelstellingen van uw campagne door middel van een pilot. Hoeveel sales worden er per uur gescoord? Welke conversie wordt behaald? Op al dit soort vragen krijgt u antwoord door middel van de pilotcampage.

Zijn deze cijfers al bekend? Geen probleem. Wij gaan de uitdaging graag met u aan om deze resultaten te verbeteren.

Wij werken met een geavanceerd softwaresysteem wat ons in de gelegenheid stelt om uitgebreide, inzichtelijke en transparante rapportages te maken. Wij leveren bij onze sales ook een complete voicelog mee om de sale op een correcte manier te sluiten. Zo komt u en uw nieuwe klant niet voor verrassingen te staan.

Meer omzet halen uit uw bedrijf via telesales? 
Neem vrijblijvend contact op via 070 789 06 49 of via het contactformulier